Home Nieuws Wonen Delden in 2017 geen woningverkoop

Wonen Delden in 2017 geen woningverkoop

291
0
DELEN

Delden – Wonen Delden doet ook dit jaar geen van de in totaal 780 woningen in de verkoop. Ook in 2016 werd er in verband met de druk op de woningmarkt en door de instroom van statushouders geen huizenverkocht. “In het kader van de prestatieafspraken 2016 met de gemeente Hof van Twente en de Huurdersvereniging Delden is besloten om voorlopig geen huurwoningen te verkopen, met de bedoeling voldoende woningen voor onze woningzoekenden beschikbaar te houden”, zo staat te lezen in het jaarverslag 2016.

Voor 2017 is het besluit verlengd. “Dit is aan de bewoners van de voor ‘verkoop gelabelde woningen’ schriftelijk medegedeeld. Tevens is aangegeven dat zodra het besluit om te gaan verkopen weer is genomen, het verkoopbeleid wordt herzien en opnieuw wordt vastgesteld. Ook wordt dan bepaald welke woningen voor verkoop in aanmerking komen. In 2016 ging dat in totaal om 28 woningen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here