Home Agenda Vlinderwandeling in het Noordijkerveld

Vlinderwandeling in het Noordijkerveld

273
0
DELEN

Diepenheim – IVN Diepenheim gaat zondag 13 augustus in het Noordijkerveld op zoek naar de gehakkelde aurelia, landkaartje, atalanta, dagpauwoog en misschien komen we de koninginnepage nog wel tegen.Deze vlinders zijn allemaal te zien in augustus. Het leven van vlinders is heel bijzonder. Ze ondergaan een ware metamorfose van stoere rups tot kleurige en fragiele vliegers. Tijdens deze wandeling zal een gids meer vertellen over deze speciale gevleugelde insecten.
Vertrek (met auto’s) om 14.00 uur vanaf het Looiersplantsoen in Diepenheim.
Belangstellenden kunnen zich opgeven bij Jan van der Linden tel. 0640031258.
Deelname is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here