Home Agenda Markelo’s Coöperaties 110 jaar.

Markelo’s Coöperaties 110 jaar.

241
0
DELEN

Markelo – De Zuivelfabriek, Meelfabriek West Twente en de Boerenleenbank Markelo waren samen met de boeren, belangrijke pijlers waar de economie in Markelo op draaide. Met deze tentoonstelling wordtaandacht gegeven aan een fraai stuk historie voor Markelo.

De tentoonstelling is te bezichtigeni tot 30 september via het Infocentrum Markelo. In de maanden juni t/m september worden er op de donderdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur demonstraties gegeven van oude ambachten.

Voor groepen kan het museum ook op andere tijden opengesteld worden, maak een afspraak via het secretariaat: telefoon 0547-362171 of email info@eungsschoppe.nl, zie de website voor meer informatie: www.eungsschoppe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here