Home Sport Espanyol oefent op GFC veld

Espanyol oefent op GFC veld

489
0
DELEN

Goor – Op woensdag 2 augustus speelt FC Twente een wedstrijd tegen de Spaanse nummer 8 op het GFC-veld

De kogel is door de kerk en de vergunning is verleend.
Nadat FC Twente onlangs bij ons heeftgespeeld tegen GFC 1 kregen we het verzoek of ze ook de wedstrijd tegen de Spaanse club Espanyol op ons terrein mochten spelen. Inmiddels is bekend geworden dat deze wedstrijd definitief doorgaat op woensdag 2 augustus om 19.00 uur.

Het terrein zal open gaan om 17.30 uur. De kaartverkoop gaat op zaterdag 22 juli 2017 van start. Toegangskaarten zijn te koop bij: Primera de Bandijk in Goor, The Read Shop Goor en de Fanstore in de Grolsch Veste. Informatie over deze wedstrijd is ook te vinden op www.gfcgoor.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here