Home Sport Jelle Wesselink wint 4e jeugdviswedstrijd

Jelle Wesselink wint 4e jeugdviswedstrijd

437
0
DELEN

Diepenheim- Vrijdag 7 juli is de 4e viswedstrijd voor de jeugd van Hengelaarsvereniging Het Simmetje niet gehouden in de Zandvanger maar in de visvijver van de Mölnhöfte. De opkomst was iets minder, wanter deden helaas maar 9 vissers mee. Bijna alle vissers op één na, wisten één of meerdere vissen te vangen. Het weer was geweldig en de vangst was goed. In totaal werden er 91 visjes gevangen. Het was Jelle Wesselink uit Hengevelde die overtuigend de 1e plaats op eiste met 236 cm. Op de 2e plaats eindigde Pim Brummelhuis met 116 cm en de 3e plaats was voor nieuweling Hidde Meijer met 46 cm. Dit was tevens de laatste viswedstrijd voor de grote vakantie. De eerst volgende wedstrijd (5e) na de grote vakantie wordt gehouden op vrijdag 1 september vertrek vanaf de parkeerplaats van Beltman te Diepenheim om 18.00 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here