Home Sport Naomi Hilhorst in selectie onder 16 jaar

Naomi Hilhorst in selectie onder 16 jaar

433
0
DELEN

Goor – Op Goors Nieuws lazen we dat de 15 jarige Goorse voetbalster Naomi Hilhorst opnieuw is opgeroepen voor het nationale team voor meiden onder 16 jaar. Vorige week doorliep ze een drie-daagse stage bij de KNVB waarna bondscoach Jessica Torny haar selecteerde voor het Nordic Tournament in Finland. Daarvoor vertrekt ze vandaag om komende vrijdag de eerste interland te spelen tegen Duitsland, Aanstaande zondag is Denemarken te tegenstander. Volgende week dinsdag speelt Hilhorst tegen Noorwegen de laatste poulewedstrijd.Naomi Hilhorst, afkomstig van vv Twenthe, is nu bezig aan haar 3e seizoen bij Excelsior’31 in Rijssen. Vanaf haar 10e jaar voetbalde ze ook 4 seizoenen bij de trainingsgroep van de FC Twente meiden onder de 14 jaar, maar die opleiding werd om financiële redenen afgeschaft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here