Home Agenda Open huis bij de Goorse Regiobank

Open huis bij de Goorse Regiobank

193
0
DELEN

Goor – Daar waar de grote banken zich zo langzamerhand allemaal terugtrekken, ziet de RegioBank juist nieuwe kansen: in de kleine kernen. In Goor zijn de Postbank, SNS-bank en binnenkort ook de ABN-AMRO-bank vertrokken en heeft de Rabobank het dienstenpakket flink teruggebracht. Na lang steggelen is uiteindelijk besloten om de acceptgiro nog te handhaven, maar met name ouderen ervaren de huidige situatie als erg lastig.Hoe dan ook, de Goorse RegioBank aan de Wijnkamp blijft gewoon geopend. “Iedereen kan komen binnenlopen bij ons; voor een financieel gesprek, geld halen, papieren bankafschriften of overschrijfkaarten. Maar ook om te betalen, sparen en hypotheken afsluiten. Gewoon van mens tot mens, gemoedelijk. Natuurlijk biedt de Regiobank daarnaast ook alle moderne manieren van bankieren aan: op kantoor, thuis via internet of met de mobiele app. En dat kost niets extra’s”, aldus Sander Pots, zelfstandig adviseur van de Goorse RegioBank.
Om u kennis te laten maken met de bank is er op zaterdag 20 mei open huis aan de Wijnkamp 10 van 11.00 uur tot 14.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here