Home Agenda Fratsen speelt voor het eerst op Jannarok

Fratsen speelt voor het eerst op Jannarok

179
0
DELEN

Diepenheim – Tijdens de 21ste editie van het hemelvaartsfestival Jannarok, 24 & 25 mei. speelt André Manuel samen met zijn band Fratsen voor eigen publiek. Het Twentse festival is al 21 jaar een begrip in de regio. Aanstaande Hemelvaartsdag pakt Jannarok uit met een hoogstaand muziekprogramma. Naast Fratsen betreden ook bands als The Dawn Brothers, Nachtschade en 45ACIDBABIES het podium. De organisatie hoopt met het programma een breder publiek naar het festival te trekken.
Na een stilte van ruim veertien jaar kleurt Fratsen wederom het landschap van de Nederlandse popmuziek. Hoewel de tijd zich toont in hun gezichten, heeft het een positief effect op hun energie. Sinds 2009 zijn ze weer volop aan het toeren. Het album SPOOKT werd afgelopen april bij Metropool Hengelo gereleased.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here