Home Agenda Kom ook naar het LEADER-café

Kom ook naar het LEADER-café

181
0
DELEN

Hof van Twente – De LEADER-groep van Zuidwest Twente organiseert weer een LEADER-café. De LEADER-cafés zijn bedoeld voor mensen met ideeën voor projecten die bijdragen aan een duurzame plattelandseconomie in Zuidwest Twente.Tijdens de avond wordt er meer verteld over de nieuwe ontwikkelingsstrategie voor Zuidwest Twente, over de kansen die LEADER biedt en worden er ideeën ‘gepitcht’. Kortom: een avond vol informatie, inspiratie, meedenken, netwerken en vervolgstappen!

Het eerste LEADER-café van 2017 is op dinsdag 23 mei 2017 van 19.45 uur tot 21.45 uur in De Poppe, Holterweg 23 in Markelo. Aanmelden kan tot en met 22 mei 2017 door een mailtje te sturen naar lag@leaderzuidwesttwente.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here