Goor – In de gemeenteraadsvergadering van dinsdag 14 februari is besloten dat het ontwikkelen en realisatie van het zonnepark Waterlanden kunnen doorgaan. Het plan voorziet in het realiseren van een zonnepark van circa 9 hectare de overige gronden (5 ha) zal worden gebruikt voor de landschappelijke inpassing en als groen buffer tussen de woonwijk en het zonnepark.Omwonenden zijn gedurende het proces meerdere keren ge├»nformeerd. Bij het opstellen van het inrichtingsplan is waar mogelijk rekening gehouden met de wensen die kenbaar zijn gemaakt tijdens gesprekken met een landschapsarchitect. De partijen, C.D.A., D’66, GB, PvdA. en V.V.D. waren voor de realisatie De S.P. stemde tegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.