Home Nieuws Kantineroof SV Delden

Kantineroof SV Delden

195
0
DELEN

Afgelopen donderdag is de kantine van de Deldense voetbalvereniging SV Delden leeggeroofd. Er werden onder meer beamers en een groot aantal pakken koffie gestolen. Voorzitter Hans van Laarhoven laat inwww.nieuwsuitdelden.nl weten dat het al de derde keer in vier jaar is dat er wordt ingebroken. Weliswaar zal de verzekering een deel van de schade dekken, maar hij verwacht dat de club er financieel ook zelf slechter van wordt. De politie is bezig met een opsporingsonderzoek. Wie iets heeft gezien of gehoord in de nacht van 17 maart rond 03.00 uur, kan bellen met 0900-8844.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.