Home Nieuws Onduidelijkheid informatieborden

Onduidelijkheid informatieborden

259
0
DELEN

Het CDA en de PVDA stellen vragen aan het college over de informatieborden. Het lijkt erop dat de leverancier de plaats bepaald. Het is niet duidelijk of er een schadeclaim komt als de gemeente de borden verplaatst.De advertentiekosten worden geïnd door de leverancier. Het is niet duidelijk of de gemeente risico’s loopt bij de overeenkomst tussen de leverancier en de adverteerders. En of de gemeente hier ook bij betrokken is. Ook gezien de verantwoordelijkheid van de gemeente bij een vervanging op termijn.

Er is een budget vrijgemaakt voor de plaatsing van 20 borden. Er zijn er nu 11 geplaatst. Waar wordt het overgebleven geld aan besteed? En als er geen geld over is, komt de vraag waarom de borden fors duurder zijn uitgevallen. Deze vragen zijn schriftelijk aan het college gesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.