Home Nieuws Sportclub Markelo wil soccerhal

Sportclub Markelo wil soccerhal

309
0
DELEN

De ontwikkelingen bij Sportclub Markelo houden niet op bij de onlangs nieuw aangelegde kunstgrasvelden. Tijdens zijn nieuwjaarstoespraak maakte voorzitter Bertus Bloemendal van Sportclub Markelo bekenddat er ook vergevorderde plannen zijn voor bouw van een soccerhal op het voetbalcomplex aan de Endemansdijk. Voor de nieuw te bouwen hal van 20 bij 30 meter is door het bestuur bij de gemeente Hof van Twente een bouwvergunning aangevraagd. Het is de bedoeling dat niet alleen leden van Sportclub gebruik gaan maken van de nieuwe soccerhal, maar ook andere clubs. In een extra ledenvergadering kunnen leden van de Sportclub zich op een later tijdstip uitspreken over de nieuwbouwplannen, aldus voorzitter Bloemendal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.