GOOR – Aannemersbedrijf W.J. Haafkes & Zonen B.V. heeft een viertal basisscholen uitgenodigd om een ochtend te ‘kersttimmeren’ in de voormalige timmerfabriek aan de Wheedwarsweg in Goor.

Vanaf dinsdag 8 december verwelkomt Haafkes groep 3 van De Telgenkamp (Hengelo), groep 6 van De Zwaluw (Markelo), groep 3/4 van De Marcellinus (Boekelo) en groep 6 van de Heeckerenschool in Goor.De leerlingen maken een kerstboompje of een vogelhuisje uit hout en timmeren de onderdelen zelf in elkaar. Lucas Haafkes, directeur, is enorme voorstander van het promoten van techniek vanaf de basisschool: “Er is op dit moment veel te weinig ruimte voor techniek en creativiteit in het basisonderwijs en dat is eeuwig zonde voor hun ontwikkeling. Werken met de handjes is prachtig en dat willen wij graag
stimuleren.’’
De basisschoolkinderen kunnen rekenen op een gezellige en creatieve ochtend en mogen hun timmerwerkje uiteraard mee naar huis nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.