Home Nieuws Vluchtelingen weigeren noodopvang Goor

Vluchtelingen weigeren noodopvang Goor

222
0
DELEN

Goor – Een groep van ongeveer vijftig vluchtelingen weigert sporthal De Mossendam in Goor binnen te gaan. Ze zijn ontevreden omdat ze al weken in sporthallen slapen.
Sporthal De Mossendam is sinds vandaagbeschikbaar voor de noodopvang van tweehonderd vluchtelingen. De eerste honderdvijftig zitten al in de hal en kwamen vandaag zonder problemen naar Goor. Maar een groep van ongeveer vijftig vluchtelingen die in de laatste bus zaten, weigeren nu de hal binnen te gaan.
De vluchtelingen staan nu op het terrein voor de hal. Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) bekijkt wat ze gaan doen met de situatie. De sfeer ter plaatse is rustig. Om dat zo te houden, is de straat uit voorzorg afgezet. Ook burgemeester Nauta is naar de sporthal gekomen om te overleggen over de situatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.