Een noviteit bij de jaarlijkse Ondernemer van het jaar-verkiezing in Goor. Voor het eerst in de geschiedenis krijgt ook het publiek een stem bij het nomineren van de winkeliers en andere bedrijven, zomeldt de website Goorsnieuws.nl. De ondernemers nomineren zelf twee kandidaten, de derde wordt op voorspraak van de inwoners van Goor toegevoegd aan het lijstje van drie.Het bedrijf met de meeste stemmen is genomineerd. Er kan overigens alleen gestemd worden op bedrijven die lid zijn van de Goorse ondernemersvereniging. De uiteindelijke verkiezing is op de nieuwjaarsreceptie van Goor Collectief op 10 januari aanstaande bij De Bebsel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.