Home Nieuws Oktoberfest Reggehof gaat niet door

Oktoberfest Reggehof gaat niet door

198
0
DELEN

De voorstelling ‘Reggestadl Oktoberfest’ is geannuleerd in verband met te weinig animo. De voorstelling zou op 26 september a.s. in De Reggehof plaatsvinden. De seizoen opening van De Reggehof wordtdaarmee doorgeschoven naar 2 oktober met het toneelstuk ‘Ventoux’ met o.a. Cees Geel, Chris Tates, René van Zinnicq Bergmann en Dennis Rudge. De volledige avond zal in teken staan van wielrennen inclusief pastabuffet à la Ventoux, inleiding m.m.v. Rob Harmeling, Joost Posthuma en Paul Schabbink, de toneelvoorstelling en als afsluiter de band Skandal. Voor meer informatie en voor het reserveren van kaarten zie: www.reggehof.nl of telefonisch 0547-284880.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.