Goor – Installatiebedrijf Van Otten start maandagmiddag rond 14.00 uur met het plaatsen van 346 zonnepanelen op het gemeentehuis in Goor. Een duurzame investering die aansluit op het doel van de gemeenteHof van Twente om in 2035 een energie neutrale gemeente te zijn. Naar verwachting zullen de panelen binnen drie weken gemonteerd zijn en zal de zichzelf terugverdienende investering ruim 8.000 kWh aan stroom opwekken. De keuze voor een installatiebedrijf uit Hof van Twente sluit aan op een doelstelling van de gemeente: het stimuleren van de economie en werkgelegenheid in de Hof, en past binnen de Routekaart voor een energieneutraal Hof van Twente in 2035. Eén van de investeringen gericht op een energie neutrale gemeente is het plaatsen van zonnepanelen op de daken van gemeentelijke panden. Het gemeentehuis is het eerste gebouw, de komende jaren zullen ook andere panden van de gemeente waar mogelijk voorzien worden van zonnepanelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.