Diepenheim – Een flinke regenbui leek zaterdagmorgen even het programma te ontregelen maar één uur was het droog en kon het spel programma gewoon worden afgewerkt. Ruim 150 kinderen volgden het spelcircuitvan 22 spelletjes. Bij sommige spelen is geluk bepalend voor een hoge score, andere keren is het slim spelen om veel punten binnen te halen. De kop van Jut was dit jaar nieuw en werd met veel enthousiasme gebruikt.

De kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 deden allemaal hun best om aan het einde van de middag jeugdschutterskoning of jeugdschutterskoningin te worden van Diepenheim te zijn. Uiteindelijk waren de titels voor Floor Onijs en Thijs Linthorst, beiden uit groep 4. Zij gaan aanstaande zaterdag mee in de koets. Mart Keuter werd eerste koningsknecht en Stan Kranenberg tweede koningsknecht. Brecht aan de Stegge werd eerste koningsmeid en Indy Zwoferink tweede koningsmeid. De stoelendans werd gewonnen door Floor Onijs, Naomi Kloosters, Rick ter Doest en Thijmen Finke.

Voor de kinderen van groep 1 en 2 was in het Wozoco de voorstelling de Reiziger. Alle kinderen hebben deze middag ook een ballon opgelaten, in november wordt bekend wie de winnaar van deze wedstrijd is.

Zaterdagavond heeft Klepperderk zijn ronde gemaakt door Diepenheim en daarbij het feest van komend weekend op zijn manier aangekondigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.