Delden – Elementis Specialties opent zaterdag 26 september haar poort voor iedereen die zelf de chemie wil beleven. Alle bezoekers kunnen demonstraties bijwonen, proefjes in een echt laboratorium uitvoerenen deelnemen aan rondleidingen door het chemisch productiebedrijf. Speciaal voor de jonge bezoekers is Mad Science aanwezig, met spectaculaire chemische reacties en het demo-Funstation laten ze toeschouwers verbaasd staan van de wonderen van techniek en chemie. Er is volop vermaak voor jong en oud, dus kom op deze Dag van de Chemie naar Elementis in Delden.
Op zaterdag 26 september gaat om 10.00 uur de poort aan de Langestraat 167 in Delden open en staat de koffie klaar. Voor alle leeftijden is er van alles te beleven op het gebied van wetenschap, techniek en chemie. Bezoekers kunnen zich tot 15.00 uur melden bij de portier. Let op: toegang met legitimatiebewijs, dicht schoeisel en bedekkende kleding maken onderdeel uit van het veiligheidsbeleid en zijn ook deze dag verplicht. Voor meer informatie kijk op www.dagvandechemie.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.