Home Nieuws Goorse wielrenners in Ronde van Goor

Goorse wielrenners in Ronde van Goor

216
0
DELEN

Tijdens de op zaterdag 22 augustus georganiseerde Nacht van Goor zullen twee Goorse wielrenners onderdeel uitmaken van het wieler- peleton. Mathijs Boerrigter is dit jaar wederom van de partij, nadathij vorig jaar verstek moest laten gaan wegens een ernstige blessure. De vrouwenwedstrijd keert dit jaar terug op het programma en dat betekent het thuisdebuut van de Goorse Bo Grievink. Zowel de vrouwen- als de mannenwedstrijd tellen allebei mee voor de VIRO Criterium Cup Twente. De vrouwenkoers start om 18.00 uur en de mannenkoers om 19.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.