Over drie weken wordt de ronde van Markelo gehouden. Op vrijdag 14 augustus begint het fietsfestijn met de start voor de vrouwen. Ook is er een recreantenkoers en komen de Elite/Beloften aan bod. Na afloopwordt de ronde afgesloten met Wielerpop op het Kaasplein waarbij ook Markeloër Gerben Maas optreedt. Aanmelden voor de recreanten klasse kan via hvedders@gmail,com

Vrijdag 14 augustus:

17.00 uur start Vrouwen (licentiehouders KNWU) VIRO Criterium Cup

18.30 uur start Recreantenkoers, 16 jaar en ouder (vrouwen/heren) helm verplicht, deugdelijke racefiets, opzetstuur niet toegestaan

19.30 uur Elite/Beloften amateurs KNWU licentiehouders om de VIRO Criterium Cup

 

In verband met het programma worden de volgende wegen vanaf plm 15.00 uur tot plm 22.00 uur afgesloten voor alle verkeer. De afsluiting wordt door de gemeente Hof van Twente uitgevoerd en de exacte afsluittijd kan afwijken. Het betreft de volgende wegen: Grotestraat-Bergweg-Burg. De Beaufortplein-Stationsstraat-Molenstraat-Pr. Beatrixstraat-Goorseweg.

De Stichting Wielersport Markelo vraagt om in verband met de veiligheid van de deelnemers en publiek geen auto’s op het parcours te pareren, en om huisdieren binnen te houden. Wie tijdens de tour van huis moet wordt geadviseerd om tijdig zijn/haar auto buiten het parcour te parkeren.

 

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.