Home Nieuws Musical groep 8 Hengevelde

Musical groep 8 Hengevelde

208
0
DELEN

Maandagavond 15 juni vond de jaarlijks terugkerende eindmusical plaats uitgevoerd door 44 leerlingen uit groep 8 van de Petrusschool Hengevelde. Dit keer voor de verandering niet in de sporthal De Marke,maar in de feesttent op het zomerfeestenterrein aan de Goorsestraat. De titel van de musical was dit jaar ‘Wie Kent Miljonairs’ en speelde zich af tegen een prachtig decor, gemaakt door diverse ouders, familieleden en kennissen. De leerlingen waren goed voorbereid wat tekst, dans en muziek betrof en konden dan ook terugkijken op een zeer geslaagde uitvoering. Na de musical werden alle ouders uitgenodigd voor een hapje en een drankje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.