Home Nieuws Zomercafe’s in Delden door SWO

Zomercafe’s in Delden door SWO

214
0
DELEN

Deze zomer zullen er in Delden op verschillende zaterdagen weer een zomercafés gehouden worden. De bedoeling van het café is om ouderen en mensen met een beperking een leuke middag te bezorgen in een in de zomer. Locatie is het Grand Café In de Hagen, Stadshagen 200. De data zijn vastgesteld op zaterdag 5 en 19 juli en 2 en 16 augustus. De zomercafés worden gehouden van 14.30 uur tot 16.30 uur. De kosten zijn 5 euro per persoon per middag. Vervoer is mogelijk en kost 1 euro per retour. Meer info: Stichting Welzijn Ouderen (SWO) telefoonnummer: 0547-260053.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.